Gourmet at its best
péntek, május 19, 2017 at 10:08
Spooon 1...2...3!

Az indulása óta a kedvenc fesztiválunk. Minden évben alig várjuk, hogy a magyar gasztronómiai szcéna legjelesebb képviselővel lehessen egy kicsit bandázni egy nyárindító hétvégén. Az időjárás, évek óta először szerencsére idén a szervezők oldalán állt, végig ragyogóan sütött a nap, bár az eső sem tántorított el eddig sem senkit, hogy fejest ugorjon a kulináris tobzódásba.

Közhely, hogy a Rosenstein vendéglátásban, gegekben példamutató, minden évben viszik a show-t. Miután mindig velük nyitjuk a fesztivált, a második állomás a Borkonyha, Sárközi Ákos szerénységgel fűszerezett zsenialitása levesz a lábunkról. Örültünk idén a Babelnek, a nordic konyha mintájára életre hívtak egy "hungaro-transilvanic" vonalat, amivel egyedülálló színt jelentenek a gasztropalettán. Szerettük Jamie pizzáit (épp nyitnak a Gozsduban), a desszert.neked sütijeit, az Arany Kaviár pelmenyijeit. Mindent, megint.

Legyen 2018. május. Most.

Article originally appeared on spooon (http://spooon123.hu/).
See website for complete article licensing information.